HP profesionalni servis

UPS napajalnih sistemov

Servisiramo HP UPS brezprekinitvene sisteme napajanja. Imamo številna leta izkušenj in neprestanega izobraževanja na področju servisa elektronike in servisa UPS naprav. Z novimi tehnologijami ter nenehnim izpopolnjevanjem zagotavljamo kvaliteten in hiter servis HP UPS napajalnikov in ostale računalniške opreme.

Kvaliteten, zanesljiv in predvsem hiter servis HP UPS napajalnikov je za nas in naše stranke na prvem mestu!

V kolikor imate težavo z vašim HP UPS napajalnikom ali katerokoli drugo napravo nas lahko pokličete ali obiščete naš servis vsak delovni dan. Prijazni tehniki vam bodo pomagali rešiti težavo in poskrbeli za hiter servis vašega HP UPS napajalnika.

Svojim strankam zagotavljamo tudi tehnično podporo po telefonu v primeru manjših težav kot so nastavitve HP UPS napajalnikov, diagnostika napak ali mrežne nastavitve.

Poleg servisa vam nudimo tudi ugoden potrošni material za HP UPS napajalnike. Na zalogi držimo vse tipe UPS baterij in ventilatorjev. Z dobro vzdrževano HP UPS napravo in UPS baterijami si lahko prihranite veliko nevšečnosti ob izpadih električnega omrežja in ogromno denarja. Priporočamo vam, da redno vsakih 6 do 12 mesecev preverjate stanje vaše UPS naprave in avtonomijo vgrajenih baterij.

V ponudbi imamo baterije pomembnejših proizvajalcev kot so: Fiamm, CSB battery,Leoch, Yuasa in Panasonic. Standardne UPS baterije imajo življensko dobo po Euro-bat lestvici 3-5 let. Poleg standardnih baterij imamo v ponudbi tudi Long-Life batterije, ki imajo odvisno od proizvajalca med 8 in 12 let življenske dobe.

Preverite cene baterij in ventilatorjev v naši UPS spletni trgovini ali nas kontaktirajte na ups@e-disti.com ali 01 235 02 00. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo za nove baterije pri katerih boste precej prihranili.

 

__________________________________

Rado kontakt SLO