LEOCH UPS baterije

Podjetje Leoch je od svoje ustanovitve leta 1999 postalo največji proizvajalec baterij na Kitajskem in v svetu. Svojo velikost in nadvlado v baterijskem svetu dokazuje s 5 tovarnami s 70 proizvodnimi linijami na 900.000 kvadratnih metrov, 11.000 zaposlenih in številni patenti na področju razvoja baterij.

Edina dejavnost podjetja je izdelava baterij. Izdeluje baterije AGM baterije, startne baterije za avtomobilsko industrijo, AGM VRLA batrije, Gel baterije, ENERPURE baterije, UPS visoko umogljive baterije, baterije za ladje in čolne, Baterije za železnico , Start-Stop baterije ,OPzV, OPzS, PzB, PzS tubular plate baterije, baterije za motorna vozila, baterije za golf vozičke itd. Omenjene baterije se najpogosteje uporabljajo za telekomunikacije, UPS napajalne sisteme, avtomobile in motorna kolesa, sisteme hrambe obnovljive energije in druge produkte iz področja industrijske in komercialne rabe. Leoch je uradni dobavitelj za zveneča imena kot so Eaton, Emerson, BMW, itd..

Kvaliteto svojih baterij dokazujejo tudi številni certifikati ISO 9001, ISO 14001, Nemški VdS certifikat, Europski CE certifikat, itd.

Na zalogi imamo vse pomembnejše 12V modele Leoch baterij do 200Ah. Prodaja: 01 235 02 00, info@e-disti.com

 

 

__________________________________

Rado kontakt SLO